CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT مجله اینترنتی

Considerations To Know About مجله اینترنتی

Considerations To Know About مجله اینترنتی

Blog Article

روزنامهٔ علمیهٔ دولت علیهٔ ایران، روزنامهٔ ملتی، روزنامهٔ نظامی، روزنامهٔ علمی، مریخ و چند نشریهٔ دیگر تا حدودی از نظر محتوا و ترتیب انتشار مجله‌اند، اما از نظر شکل مجله محسوب نمی‌شوند. مراد از شکل نیز فقط قطع نیست.

برزین، مسعود (۱۳۶۶). فرهنگ اصطلاحات روزنامه‌نگاری فارسی. تهران: انتشارات بهجت.

مجله و جریده به اصطلاح این عصر و زمان مجموعه یا رساله‌ای است که دارای مطالب مفید سیاسی و علمی و ادیب و غیرها از وقایع متفرقه و اخبار مختلفه از هر جنس و هر نوع اعم از تاریخ و حکایت و قصه و روایت و سخن‌های ادب‌آموز و مثل‌های تربیت‌اندوز باشد و مجله یومیه نیست، اما متوالیاً طبع و منتشر می‌شود [.

محیط طباطبایی، سیدمحمد محیط طباطبایی (۱۳۷۵). تاریخ تحلیلی مطبوعات ایران. تهران: انتشارات بعثت.

قدیمی‌ترین مجله در حال انتشار ایران، مجله صف ارتش جمهوری اسلامی ایران است که انتشار آن از اسفند ۱۳۰۰ هجری خورشیدی (جمادی‌الثانی ۱۳۴۰- فوریه ۱۹۲۲ میلادی) به نام قشون (ارتش) آغاز شده و این روند تا کنون ادامه دارد.

مدیر مجلهٔ درفش کاوه: آرمان امینی، گرافیست:محمد تحویلداری، خبرنگار ویژه: محمد نورانی

» در فرهنگ عمید نیز ذیل واژهٔ مجله آمده‌است: «مجموعه‌ای از مقالات گوناگون که هر هفته یا هر ماه یک مرتبه چاپ و منتشر شود». فرهنگ بزرگ سخن مجله را «نشریه‌ای که در فواصل زمانی یکسان چاپ می‌شود و معمولاً شامل مجموعه‌ای از اخبار، مقالات، عکس و مانند آن‌هاست» تعریف کرده‌است. دیگر فرهنگ‌ها و واژه‌نامه‌ها از مجله به عنوان صحیفهٔ حکمت، کتاب حکمت و ادب و ... یاد کرده‌اند.

↑ قاسمی، «سرآغاز مجله نگاری در ایران»، روزنامهٔ اعتماد ملی، ۹. ↑ نشریهٔ تربیت، ۲. ↑ سلطانی و راستین، اصطلاح‌نامهٔ کتابداری، ۲۷۱. ↑ برزین، فرهنگ اصطلاحات روزنامه‌نگاری فارسی، ۱۳۷. ↑ تربیت و براون، تاریخ مطبوعات و ادبیات ایران، ۲:‎ ۱۴۰. ↑ محیط طباطبایی، تاریخ تحلیلی مطبوعات ایران، ۲۳۲۲۲۳۳. ↑ قاسمی، «سرآغاز مجله نگاری در ایران»، website روزنامهٔ اعتماد ملی، ۹. ↑ قاسمی، «سرآغاز مجله نگاری در ایران»، روزنامهٔ اعتماد ملی، ۹.

ظاهر ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی ایجاد حساب

مجله قشون مدتی بعد و با تغییر نام قشون به ارتش، به نام مهنامه ارتش تغییر عنوان داد. اما همچنان فقط نام سازمان خود را در لوگو ی مجله داشت تا اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نام صف با بهره‌گیری از یکی از آیات سوره صف به این مجله اختصاص یافت.

در لاروس، مجله را «نشریه‌ای دوره‌ای با جلد کاغذی مشتمل بر نوشته‌های نویسندگان مختلف و غالباً مصور و همراه با تبلیغات» و در فرهنگ انگلیسی آکسفورد «نشریه‌ای ادواری با جلد کاغذی حاوی داستان‌ها، مقالات و غیره که به وسیلهٔ نویسندگان مختلف نوشته می‌شود» تعریف شده‌است.

حمایت جنجالی پدر طب اسلامی از سعید جلیلی عباس تبریزیان که توسط طرفدارانش پدر طب اسلامی خوانده می شود با انتشار مطلبی در کانال تلگرامش، نگرانی خود را نسبت به…

این صفحه آخرین‌بار در ‏۲۶ آوریل ۲۰۲۴ ساعت ‏۱۱:۱۸ ویرایش شده است.

مجلهٔ فلاحت مظفری. تهران: سازمان اسناد و کتابخانهٔ ملی جمهوری اسلامی ایران، به سفارش دانشگاه تهران. شابک ۹۶۴-۴۴۶-۲۰۸-۴.

Report this page